Tyveri:

Vi er en gruppe på 11 voksne, der har været i Rom her i efterårsferien. Det var en rigtig god tur, og vi har haft meget glæde af Rom-guiden.

Det eneste negative, der har været på den tur, var lommetyvene. Ikke mindre end 7 gange var vi udsat for røveriforsøg.

En gang forsvandt en dametaske, der hang på stolen i en restaurant, selvom damen havde siddet på stolen hele tiden.

En af mændene fik i metroen stjålet sin pung fra forlommen i sine cowboybukser, da han et øjeblik tog hånden op for at holde fast.

I bussen tog vi 2 tyve med hånden nede i hver sin dametaske. De nåede ikke at tage noget.

3 gange oplevede vi at vores tasker var blevet åbnet. Da var vi heldigvis holdt op med at have noget af værdi i vore tasker.

Pas på især ved og i metro og busser, og sørg for at der bliver skrevet politirapport til brug for forsikringen, hvis du mister noget.

En lille sort plet på en meget dejlig ferie i en skøn by, som vi helt sikkert vil besøge igen.

Annelise N.

Mere tyveri:

Trist at høre om tyverier i Rom. Efter 20 gange dernede må jeg sige, at jeg aldrig personligt har oplevet det. Det eneste sted min kone og jeg har oplevet det, var en sommeraften foran Tivoli’s hovedindgang i København. Man har lov til at tænke sig om. Jeg går aldrig med pung eller tegnebog, og tager aldrig flere penge med på en tur, end jeg mener, jeg får brug for. Så er tabet ikke så stort, hvis uheldet skulle være ude. Min kone går med skuldertaske, som holdes foran på maven, og hvis hu forlader bordet på f.eks. en fortovsrestaurant, holder jeg godt fast i tasken til hun kommer tilbage.

Venlig hilsen

Poul

Luk vindue