Til hovedsiden

Versione Italiana

Redaktionen 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Peter Kroll

Peter Kroll

Peter Kroll er gennem tiden blevet en af de rigtigt store bidragsydere til Rom-guide.dk.

Peter har et godt kendskab til Rom og har gennem tiden forfattet så mange sider til Rom-guide.dk, at det ville være halsløs gerning at liste dem her på siden.

Vi har valgt at vise et udvalg af de mange sider, og så henvise til de mange nyhedsbreve på Rom-guide.dk, som Peter Kroll også har været en særdeles flittig bidragsyder til!

Udover et stort kendskab til Rom og byens historie er Peter også en særdeles habil guide ud i det gastronomiske og fører dig gerne til mange af byens bedste spisesteder.

Gennem mange års ophold i Rom kender Peter vejen til mange gode spisesteder og lige så mange spændende og upåagtede seværdigheder, hvilket gør ham til lidt af en mester ud i det romerske livsnyderri.

Peter Kroll er også en aktiv foredragsholder og holder mange tematiske foredrag, hvilket du kan læse mere om ved at klikke på "Foredrag om Rom i linkfortegnelsen.

Har du lyst til at skrive til Peter Kroll, kan du gøre det her gennem Rom-guide.dk, hvor du finder et link til Peters mail i listen til højre på siden.

Vi sender din henvendelse videre, så der kan godt gå nogle dage inden du får svar. Men har du anført en korrekt mailadresse, kan du være sikker på at få svar på din henvendelse.

Bemærk, at hvis det drejer sig om spørgsmål om Rom - måske til en kommende rejse, skal du benytte vor service under "Spørg Rom-guide.dk".

Af tidsmæssige årsager har Peter Kroll nemlig ikke mulighed for at besvare generelle spørgsmål om Rom.

AB

Rom-guide.dk