Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Storbyferie i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Livsnyderrejser

Tag med forfatteren Helge Kamp på en unik livsnyderrejse til Rom eller Piemonte

Rejseoversigt (bemærk at rejsernes program/indhold kan variere):

Rom-guide

Hvordan er vejret på de forskellige rejsetidspunkter:

Her giver vi en kort beskrivelse af vejret i de forskellige perioder, så du kan vælge den rejse, der også vejrmæssigt passer bedst til netop dine ønsker.

April:  

En dejlig forårsmåned hvor temperaturen ligger på den lune side af de 20 grader.

Som på en dansk sommerdag, vil der måske om aftenen være behov for en let trøje over skuldrene, mens man andre dage har det rart i skjorteærmer til langt ud på natten.  

Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie og passer fint til det skandinaviske temperament.

om

Maj:

Svarer ofte til en af de rigtigt varme sommerdage i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer over de 25 grader allerede om formiddagen.

I maj kan det være ganske varmt og sommerligt. Måske for varmt for nogen, der så skal vælge april.

Aftenerne i maj er ofte helt vidunderlige, hvor man som regel kan sidder ude i skjorteærmer.

om

September:

Dette er sensommer i Rom. Efter den meget varme august, kommer den mere behagelige september. Den er ofte langt varmere end en god sommerdag i Danmark, hvor solen står højt på himlen og temperaturen nemt kommer op på 25 grader.

Mange vil elske disse varme, solrige dage – andre vil søge ly i skyggen, eller vente til livsnyderrejsen i oktober.

om

Oktober:

En rigtig rar efterårsmåned hvor temperaturen normalt ligger på den gode side af de 20 grader.

Som på en god junidag i Danmark. Om aftenen kan en let trøje over skuldrene komme på tale, mens man andre dage kan sidde ude i skjorteærmer til langt ud på natten. Temperaturen er på et niveau, der egner sig godt til byferie.

om

December:

Romerne har oplevet alt - lige fra 22 graders varme til snevejr juleaften, men som regel ligger temperaturen på omkring de 12 - 14 grader her i julemåneden. Så skal man give et godt råd til en Rom-rejsende i december, vil det være: Husk en let overfrakke – og ikke mindst solbrillerne!

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk