Albergo Santa Chiara ****

Det elegante og nyistandsatte Albergo Santa Chiara ligger på en stille sidegade midt i det historiske centrum med intet mindre end Pantheon som nærmeste nabo lige rundt om hjørnet. 

Hotellets stolte historie går helt tilbage til 1839 og har gennem de sidste hundrede år været drevet af den samme kvalitetsbevidste familie, der holder de stolte traditioner i hævd og med stolthed fremviser kapellet Santa Catarina da Siena, der er en del af bygningen og har givet navn til Albergo Santa Chiara. 

Fra hotellets lobby er der udgang til lukket, privat gårdhave med udsigt til Piazza della Minerva med Berninis elefant og den gotiske katedral Santa Maria Sopra Minerva.

Værelserne er alle nyistandsatte og byder på komfortable senge med snehvidt sengetøj, privat bad og toilet, minibar, telefon, vifi og aircondition.

Hotellets reception har døgnbetjening og den rummelige morgenmadsrestaurant byder på kontinentale morgenmads-buffet, hvor der også er glutenfri tilbud.

Det er ikke uden grund at Albergo Santa Chiara får toppoint på Tripadvisor – et rigtigt livsnyderhotel med diskret elegance og høj kvalitet lige midt i Rom.

Se alle billederne fra hotellet herunder.

Albergo Santa Chiara ligger fredeligt på Via di Santa Chiara - men med Pantheon lige rundt om hjørnet

Den indbydende reception på Albergo Santa Chiara

Hotellets elegante lobby

Fra hotellets lobby er der udgang til lukket, privat terrasse

Morgenmadsbuffet med god plads

Enkeltværelse med snehvidt sengetøj og privat bad

Dobbeltværelse på Albergo Santa Chiara

Mere centralt kan man vist ikke bo

Luk vindue