Det skrev deltagerne på sidste Livsnyderrejse

Helge Kamp får rigtig mange dejlige tilbagemeldinger fra deltagerne på Livsnyderrejserne. Her kan du læse et klip fra de seneste mail.

Rom-guide.dk

Kære Helge.

Du fortjener ros for din tilrettelæggelse af livsnyderrejsen. 

Jeg har været i Rom en del gange og er lidt pas på guidede ture, så da Karen og Poul Henning foreslog en tur med guide, frygtede jeg det værste. Jeg hader at gå bag en vimpel gennem en storby. 

Men din måde at slentre rundt på og din måde at være dig selv på, var så tiltalende og afslappet, at jeg fik set et andet Rom end jeg har set før. Det har glædet mig meget og du skal ha´ rigtig mange gange tak. 

Jørgen har ikke været i Rom før, så det var også fint for ham med historien bag. Det var også en hel befrielse, at være i trygge hænder, i stedet for selv at skulle stå for det hele.

Med venlig hilsen

Lene

Rom-guide.dk

Kære Helge

Tak for nogle dejlige dage i Rom, jeg kan ikke bidrage med billeder, men glæder mig til at få en DVD fra Erik. På grund af dig havde vi nogle uforglemmelige dage i Rom. Tak for det.

Mange hilsner Esther

Rom-guide.dk

Hej Helge.

Vi vil gerne lige sige dig stor tak for en supertur i sidste uge. Vi fik jo ikke snakket med "kjøvenhavnerne" inden afrejsen, så hvis du har mailadresserne, må du gerne sende alle en hilsen fra os. 

Alle deltagere var meget venlige mennesker, og snakken gik jo rigtig godt på kryds og tværs, og med alle oplevelserne oveni, kan det kun være gode minder. 

Når vi får billederne sorteret og lagt ind på computeren, sender vi nogle af dem. Så endnu en gang stor tak.

Mange hilsner

Ilse og Robert, Vejle

Rom-guide.dk

Kære Helge.

Hermed en lille mail som tak for den fine tur, hvor du med fantastisk smittende Rom-entusiasme guidede os gennem Roms gader og til byens største seværdigheder – og til de spændende restauranter, som ikke mange turister finder vej til. Alt sammen meget ordentligt og professionelt. ………..og ikke mindst hyggeligt og dejligt samvær, også i regn og torden.

Mange hilsener fra

Karen & Henrik

Rom-guide.dk

Hej Helge!

Allerførst vil vi sige dig mange tak for en god planlagt tur til Rom. Du skal have ros. Det kom du godt fra. 

Vi er af den overbevisning at dette var en rejse for livet, kan helbredet og kondien holde til det, skulle vi måske prøve det en gang til? 

Det var en god ide, at vi tog ud at spise sammen. Det gav et godt sammenhold. Som rejseleder må det også være en kado, at du havde samlet så mange glade mennesker. En rigtig livsnydertur.

Vi havde en dejlig rolig rejse til Billund. Bussen kom lidt før den aftalte tid, så det var også perfekt,  med den meget trafik ud til lufthavnen på det tidspunkt. Dejligt at vi kom hjem inden der blev lukket i luftrummet. Vi har også modtaget din bestilling på Rom DVD, du vil høre nærmere om leveringen, Vi medsender billeder som aftalt. Du kan selv slette dem du ikke vil have.

Kærligst

Grete og Erik

Rom-guide.dk

Kære Helge.

Tak for nogle dejlige dage i Rom. Jytte og jeg har nu været i Rom 5- 6 gange, så vi kender byen godt. Derfor var vi ikke med på alle dine rundvisninger. men vi nød turen med de mange søde rejsevenner. Det er en god ide at lægge billederne på nettet, så vi kan huske turen.

Her er så Jyttes og mine billeder.

Venlig hilsen

Bent

Rom-guide.dk

Hej Helge.

Tusind tak for en vidunderlig tur, stor ros til dig for dit store engagement.

Vi nød turen i fulde drag selv om fødderne blev lidt trætte ind imellem.

Vi lovede at sende et billede til din søde kone og Johnny Deep.

Her er også et par andre billeder med gruppen på.

Mange hilsener

Per og Lise

Rom-guide.dk

Kære Helge Kamp,

Tak for turen.  Vores lille familie havde en hel fantastisk ferie – og det skyldes ikke mindst de fantastiske restauranter, som du havde fundet frem til.  Vi er alle enige om, at vi aldrig har fået så dejlig mad.  Det havde vi jo slet ikke kunnet finde selv, så det er bestemt udelukkede din fortjeneste.

Vi har nogle ganske få billeder, som måske kunne interessere dig, dem sender jeg i en separat mail. 

Tak endnu engang fra os alle 6 og måske på gensyn i Rom en anden gang.

Med venlig hilsen

Henrik og Gurli, Heidi og Palle, Louise og David

Rom-guide.dk

Kære Helge.

Tusind tak for nogle rigtig skønne og oplevelsesrige dage i Rom, det var en helt fantastisk oplevelse.

Dejlige mennesker, en rigtig god guide, og så alle de spændende spisesteder og lækre mad-oplevelser.

Vi var ked af at vi ikke fik sagt ordentlig farvel dig, og din søde kone. Det gik pludselig stærkt med at få tjekket ind, og så var du ikke at se mere.

Jeg har taget 500 billeder, nu er der 300 der er der rettet og beskåret. Jeg skal igennem dem en gang til,  da det er alt for mange. Jeg vil gerne sende nogle af de bedste, når jeg har dem klar.

Endnu engang tusind tak, og hils din kære viv.

De bedste hilsener fra

Alice og Kaj

Rom-guide.dk

Vi vil gerne udtrykke vores glæde og begejstring for vores netop overståede tur til Rom med Helge Kamp.
Det var for os en helt fantastisk tur. Vi har været i Rom en gang før, men på egen hånd. Vi må sige, at denne tur var helt i top, både hvad kulturelle oplevelser angår, men ikke mindst de fantastiske restauranter han førte os ind på. Helge Kamps måde at være guide på var meget behagelig. Han førte os virkelig rundt i det Rom, der var værd at opleve. Hotellets placering var også helt i top, og hotellet svarede bestemt også til vores forventninger. Denne oplevelse vil altid stå klart i vores erindringer i fremtiden som noget meget positivt.

Venlig hilsen

Tove og Finn

Rom-guide.dk

Ja, vi er så absolut med på holdet med ros med hensyn til vores rejse, alle tiders, godt tilrettelagt hele vejen i gennem, og hvor vi dog sov godt om natten eller al den gåen rundt. Vi håber da også at vi næste gang vil få mulighed for at rejse med jer, og fortæller allerede vidt og bredt og turen og om Samson Travel

Rom-guide.dk

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Rom sammen med Helge Kamp. Det har bare været helt i top, stor ros til Helge Kamp, men også til dig Hans. Du sørgede for, at vi kom til bo på 1 sal. 

Per har et halvstift ben, så det er vi meget taknemmelige for.

Rom-guide.dk

Du skal lige vide, at vi har haft den mest pragtfulde tur til Rom i sidste uge med den bedste guide vi overhovedet kunne få. 

Vi lover at anbefale til ALLE, som kan være interesseret.

Rom-guide.dk

Luk vindue