Til hovedsiden

Versione Italiana

Lejlighed i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Casa Petrella

Kunne du tænke dig en dejlig ferie i den smukke bjergegn nordøst for Rom så har du her en unik mulighed for at låne Casa Petrella i Valle del Salto (Cicolano ved Rieti) kun godt 100 km. fra Rom.

Der er tale om en selvstændig del af et skønt og meget attraktivt beliggende landhus på ca. 70 kvm. bestående af stue med køkkenafsnit, badeværelse og hele 2 dobbelt-soveværelser.

Udover hovedhuset er der et anneks på ca. 20 kvm. med dobbelt sovesofa og eget bad.

Klik for større kort

Der er således i alt 2 badeværelser og 3 soveværelser med 7 sengepladser.

Huset har en vidunderlig beliggenhed med flot udsigt over Largo del Salto, der er en stor have med egen barbecue og fælles stenovn.

Ejeren taler kun italiensk, hvilket er meget almindeligt på egnen, men hvis du er interesseret i at leje huset kan du skrive til Claudia, der taler og skriver perfekt dansk.

Prisen for en uge i bjergene er kun 550 euro

Klik på linket "Bestil huset" og fortæl hvor mange I er og i hvilken periode I ønsker at leje huset, så tager Claudia kontakt til jer.

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk