Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktuelt fra Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Un giovane turista aggredisce Berlusconi a piazza Navona

Un giovane turista di Mantova, Roberto Del Bosco, 28 anni, stasera a Piazza Navona ha lanciato in direzione del presidente del Consiglio Silvio Berlusconi il treppiedi di una macchina fotografica.

Il premier stava passeggiando a piedi per la piazza invasa da turisti e bancarelle di dolciumi.

Sådan stod der i Repubblica dagen efter den dramatiske episode, hvor en ung italiensk turist overfaldt præsident Berlusconi på Piazza Navona.

Nytårsaftens dag spadserede Berlusconi en tur i det indre Rom sammen med sine livvagter og på Piazza Navona mødte han den 28. årrige murersvend fra Mantova-egnen, Roberto del Bosco, der var på ferie i Rom.

Den unge italiener så sit snit til at komme tæt på præsidenten og slog ham resolut med stativet til sit fotografiapparat.

Berlusconi kom dog ikke synderligt til skade ved episoden, der hurtigt blev stoppet af livvagterne, der passificerede den unge turist midt på pladsen.

Efterfølgende har den unge ”aktivist” skrevet et brev til Berlusconi, hvor han fortæller, at han er venstreorienteret, undskylder sit overfald og beder om tilgivelse.

Dette brev er naturligvis blevet offentliggjort af Berlusconi, der også har ringet til den unge mand og drøftet episoden med hans ”mamma”.

Selvom Berlusconi nok havde været knubsene foruden, har historien fået en særdeles stor positiv PR-værdi for ”Il Presidente Berlusconi”.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk