Til hovedsiden

Versione Italiana

De Romerske Rioni 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rione 1 - Monti.

Den sydlige del af Monti har helt store seværdigheder som San Clemente, hvor man kan begive sig ned i flere lag af historien og San Giovanni in Laterano, men det er bestemt også værd at begive sig helt ud til Santo Stefano Rotonda.

Monti har et pragtfuldt folkeliv og en utrolig spæn- dende historie med mange legender og røverhistorier.

Læs endelig siden om Monti med sjove beretninger om folkefester og gadeslags- mål med beboerne fra Trastevere, med hvem de strides om, hvem der er de ægte/rigtige romere.

Som i den nordlige del af Monti er der også i dette område mange billige hoteller, men vi vil ikke anbefale et ophold her, da det ligger for langt fra den centrale del af byen.

Link til seværdigheder:

1 San Clemente

2 San Giovanni in Laterano

3 Santo Stefano Rotonda

Rione Monti's historie

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Nederst kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og et link til vort store index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk