torbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Webcam i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Klik og se webcam fra Rom

Webcam fra Rom

På tagterrassen til det flotte Hotel Del Senato på Piazza del Pantheon (Piazza della Rotonda) er der anbragt et såkaldt webcam, der døgnet rundt sender live her fra den smukke plads ved Pantheon.

Det er underholdende at se hvordan livet udfolder sig på pladsen, ligesom det giver et ganske glimrende indtryk af hvor mange besøgende der er i Rom lige netop nu.

Klik på billedet og du har online-forbindelse til Rom.

Du kan styre kameraet: 

Ved at klikke på billedet kan du bevæge det i den retning du ønsker. 

Har du lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Hotel Del Senato og de mange andre fine overnatningsmuligheder der er i området, har vi her nogle link:

* Hotel Del Senato

* Andre overnatningsmuligheder i området

* Kunsten at vælge rigtigt

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk