Til hovedsiden

Versione Italiana

Annoncer på Rom-guide.dk 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Annoncer på Rom-guide.dk

Rom-guide.dk er Danmarks største gratis internetportal til Rom, der dagligt besøges af et stort antal brugere, der anvender siden til planlægning af den kommende rejse. Vi har gennemsnitlig ca. 15.000 hits dagligt over 2.500 sider og vor seneste hits på Google er 5.003. Rom-guide.dk er således et unikt medie for kontakt til kommende Rom-rejsende.

Rom-guide.dkRom-guide.dk

Rom-guide.dk+

Rom-guide.dk

Rom-guide.dk

 

Ikke alle kan blive annoncør på Rom-guide.dk

For at kunne annoncere på Rom-guide.dk skal vi i princippet kunne stå inde for dit produkt. Vi vil naturligvis gerne have mange annoncører, men det er vort overordnede mål kun at præsentere vore læsere for kvalitet. Det være sig i selve portalens indhold, men også i de produkter vore læsere præsenteres for.

Eksempelvis er Venere Italiens største hotelside med 2.160 overnatningstilbud i Rom. Vore læsere guides således til en side med det absolut bedste og største udbud.  

Når du annoncerer på Rom-guide.dk kan du vælge at blive eksponeret på bestemte sider, men du kan også vælge blot at lade os placere dine annoncer.

Nogle annoncører tegner Deres annoncer gennem Google, hvor de angiver Rom-guide.dk som ønske. Vi forbeholder os ret til, for disse annoncer, at fravælge annoncører, som ikke honorerer ovenstående.

Send os en mail og lad os hjælpe dig med at udarbejde en annonce, hvor du kun betaler for præsterede resultater.

Rom-guide.dk