Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Vis respekt - det kræver man ved besøg i Peterskirken

Det gælder naturligvis for besøg i alle Roms kirker, men ved indgangen til Peterskirken håndhæver man ønsket om at den besøgende viser pli og respekt.

Iagttager du ikke dette "beklædningsreglement", som enhver romer anser for naturligt ved besøg i en kirke, bliver du venligt men bestemt afvist ved indgangen til Peterskirken.

Dette skilt står ved indgangen til Peterskirken og fortæller, at man med bare ben og blottede skuldre ikke kan få adgang til kirken (og vi behøver vel ikke skrive, at du heller ikke kommer gennem sikkerhedscheck med en lommekniv eller tilsvarende i baglommen).

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk