Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Oplevelser i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Sådan kommer du nemmere ind i Colosseum

Der er altid kø foran billetkontoret ved Colosseum. 

Spørgsmålet er blot hvor lang den er. Den kan være på alt lige fra 10 minutter til op mod en time afhængig af tidspunkt på dagen og året. 

Der er altid lang kø i højsæsonen og som regel længere kø om formiddagen end om eftermiddagen.

Man skal bemærke, at der ikke er kø ved indgangen, når man først har fået billet. Så kunsten er at få denne billet lettest muligt. Vi giver her nogle anvisninger:

RomaPass:

Dette er et fordelskort/rabatkort, der udover fri benyttelse af busser og metro, giver gratis adgang til de 2 første seværdigheder og rabat ved besøg af mange efterfølgende seværdigheder.

Med RomaPass i hånden går man ind ad en særlig indgang udenom køen. RomaPass kan købes i ankomsthallen i lufthavnen, i de mange turistinformationskiosker rundt i byen og på mange hoteller.

Reserver billet på nettet:

Man kan også bestille sin billet på nettet i forvejen. Denne mulighed anvendes ofte af grupper - store som små. Der er et tillæg for bestilling på den måde, og der er ofte kø ved indgangen for grupper med forudbestilte billetter.

Erfaringen fortæller at mange har svært ved at håndtere bestilling online på nettet, så derfor anbefaler vi varmt de to efterfølgende løsninger - som de optimale:

Benyt et mindre besøgt billetkontor:

Billetten gælder både til Colosseum og Forum Romanum. Og da det er ved Colosseum, der er kø foran billetkontoret, kan man med fordel købe billetten ved en af de mange indgange til Forum Romanum.

Mange kommer til Colosseum fra Piazza Venezia - og halvvejs (ved Via Cavour) findes der en indgang til Forum Romanum med et billetkontor. Her er køen ofte ganske beskeden, så det er dér du køber din billet inden du fortsætter ned til Colosseum.

Køb billetten dagen før:

Og så er der den helt enkle og måske mest smarte metode: Tag dog forbi billetkontoret dagen før - lige før lukketid. Her er der i sagens natur ingen kø. Nem og ganske enkel løsning, nu hvor billetten gælder i 2 dage.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk