adsteder i Rom - Romerske madsteder - de bedste madsteder at spise i Rom

Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Bøger om Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Udvalgte spisesteder i Rom

Hemmelige adresser på 30 ægte romerske madhuler.

Klik for større foto

Bogen har en vejl. udsalgspris på kun 169,- kr. og kan købes hos samtlige velassorterede boghandlere over hele landet. 

Inden du begiver dig hen til boghandleren skal du notere dig at bogens ISBN-nummer: 978-87-988081-7-6.

Du skal bruge ISBN-nummeret, hvis din boghandler mod forventning ikke har bogen på hylden og skal bestille den hjem til dig.

Boghandleren kan normalt bestille bogen hjem til dig fra dag til dag.

Du kan også bestille bogen på internettet:

Mange boghandlere har også deres egne hjemmesider, hvor du kan bestille bogen. Vi anbefaler SAXO og Ibooks, som vi har et link til lige her:

SaxoI-books

Klik for større foto

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk