Til hovedsiden

Versione Italiana

Arranger selv rejsen til Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Arranger selv rejsen til Rom

På Rom-guide.dk har vi i al beskedenhed internettets bedste søgefaciliteter, når det drejer sig om billige flybilletter til Rom, det største udvalg af overnatningsmuligheder og en omtale af de fleste seværdigheder.

På denne lyn-guide kan du hurtigt og nemt selv arrangere den absolut billigste og bedste rejse til Rom.

1. De billigste flybilletter

2. Overnatningstilbud

3. Læs alt om Rom

Billige flybilletter Overnatning i Rom Alt omRom

Her finder nemt og hurtigt de billigste flybilletter til Rom.

Vælg mellem mere end 500 gode overnatningstilbud.

På Rom-guide.dk har vi mere end 1.000 sider om Rom.

Start med flybilletten, da der af og til kan være mange penge at spare ved at ændre lidt på ud- eller hjemrejsedatoen og vælg derefter et godt overnatningssted blandt de mange tilbud.

Når så det praktiske er på plads, kan du i ro og mag læse alt om Rom - lige fra gode restauranter til unikke seværdigheder på Rom-guide.dk, der er internettets største portal til Rom.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk