Billige hoteller i Rom - Billige lejligheder i Rom - Billige Bed & Breakfast i Rom

Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Hoteller i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Den billigste overnatning i Rom ......

Det vrimler med hoteller i Rom. Fra de dyreste luksushoteller, der koster mange hundrede euro for en enkelt nat i prinsessens seng, til mindre kostbare hoteller, hvor man kan få et dobbeltværelse til under 200 kroner.

Prisen afhænger naturligvis af beliggenhed og tidspunktet på året. I højsæsonen er hotellerne dyrere end udenfor sæsonen, der typisk er de lune forårs- og efterårsmåneder.

Vi anbefaler at du starter med at kikke ind på den side vi kalder "Kunsten at vælge rigtigt". Her får du et "lynkursus i at finde det rigtige hotel.

Det "rigtige hotel" afhænger jo af hvem man er og hvilke ønsker man har til hotellet og opholdet i Rom. Derfor denne side for at ruste dig til at gøre det rigtige valg - det rigtige valg for dig!

Har du været i Rom før eller ønsker du bare at komme i gang med at booke et hotel kan du klikke her, så kommer du til Italiens største hotelside med det absolut største antal hoteller i Rom.

Hotellerne er beliggende i centrum og på siden sorteret efter pris, så du starter med de billigste hoteller. Og så er valget jo op til dig.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk