Det skriver læserne om Paivi:

Vi var rigtig glade for at have valgt at lade Paivi lave en rundvisningen for os. Hun levede fuldt ud op til forventningerne, ja mere end det. Hun anbefalede mange seværdigheder, spisesteder som vi besøgte. Jeg har allerede anbefalet hende til andre og jeg ville ikke tøve med at bruge hende igen.

Jeg ved de andre 3 i selskabet kan tilslutte sig ovenstående.

Mvh.

Kirsten

Vi fik OK kontakt til Paivi som meget gerne ville vise os rundt.

Vi valgte dog som familie at tage ud på egen hånd, og benytte de bøger m.v. vi havde med hjemme fra til orientering.

Med venlig hilsen

Jan

I maj havde vi kontakt med Paivi. Vi købte er tur der tog udgangspunkt i Pantheon-pladsen.

Min mand og jeg havde en god oplevelse, da vi kunne betale for en formiddag og kun være os to.

Hun var sød og venlig og jeg kan godt anbefale hende til andre.

Med venlig hilsen

Annette

Vi har benyttet Paivi som guide på vores tur i Rom. F.eks. Peterskirken, og det antikke Rom. Hun er virkelig god fortæller, alt bliver så  levende beskrevet. Kan varmt anbefales.

mvh

Anna Maria.

Jeg har selv brugt Paivi 2 gange i september 2007 og i maj 2008 og hun er helt fantastisk. Rigtig sød og meget indlevende. Jeg har så sent som for 2-3 uger siden været i kontakt med hende da en bekendt af mig skulle til Rom og de fik også en guidet tur af Paivi. De var også mere end tilfredse...så hende kan I trygt anbefale til andre. Jeg har aldrig mødt en så vidende og imødekommende guide.

M.v.h.

Birgitte

Min kontakt til hende handlede om en 70-års fødselsdagsgave til min far. Vi aftalte hurtigt og fint mødestedet og tid. Mine forældre var meget begejstrede for turen med Paivi. Hun var dygtigt (kan sit stof) og hun læste på bedste vis deres ønsker for turen. Jeg kontaktede Paivi fordi jeg ønskede at give mine forældre en personlig guidet tur - og det fik de i højeste grad. Paivi tog sig tid til at lytte og havde ikke for travlt.

Især min far nød turen - og det var jo målet. Jeg kan kun varmt anbefale Paivi. Hun er troværdig og professionel og jeg kunne sagtens forestille mig at kontakte hende igen, hvis behovet skulle opstå.

Hilsen 

Lars

Vi har været i kontakt med Paivi, hun kunne ikke guide os den dag, men vi fik en dansk guide, hun kendte i Rom som hedder Marlene Sommer og var meget sød, hun hjalp os. Det var helt OK.
Vi vil næste gang også kontakte Jer og anbefale at få en guide med: Det giver lidt større indsigt i tingene.
Hilsen

Henny

Paivi organiserede og afviklede en sightseeingtur med efterfølgende middag for vores gruppe, der var i Rom.

Det levede op til forventningerne og alle i vores gruppe var meget tilfredse.

Vi kan bestemt anbefale Paivi og vil benytte hende igen.

Venlig hilsen

Lise

Luk vindue