Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktiviteter i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Flyv en tur over Rom!  

På Rom-guide.dk får vi tit spørgsmål om alternative oplevelser til den kommende rejse til Rom.

Og en rigtig sjov og spændende, alternativ oplevelse, som de færreste har prøvet, er vel en tur i helikopter eller fly over Roms tage.

Turen starter fra den lille flyveplads Ubes Airport, der ligger ved Via Salaria ikke så langt fra centrum. 

Og i et lille fly med plads til max. 9 personer gøres turen over Rom i en højde på 450 meter, hvilket betyder at man virkelig kan se hele byen fra Peters-kirken til Colosseum.

Flyselskabet har kontor på Via Varese 48, der ligger lige ved Stazione Termini og her kan man høre nærmer om mulighederne for en oplevelse udover det sædvanlige. 

Prisen er 80,- euro pr. person og der er åbent dagligt kl. 8,30 – 19,30  

Du kan ringe på telefon 0039 0644704518, sende fax til 0039 0644360850 eller bruge email info@ecomoverent.com 

Rigtig god tur.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk