Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktiviteter i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Time-elevator - en rejse i tiden

Har man lyst til at opleve Roms 3.000 årige historie visuelt, er man til action og lægger man mere vægt på det underholdende frem for historiens tørre tal, er Time-elevator et særdeles spændende tilbud.

Man sidder på sæder der bevæger sig i takt til historie- undervisningen, der foregår på en panoramaskærm, så man kommer til at føle sig som en del af hele menageriet.

Oplevelserne består af en underholdende gennemgang af Roms historie, hvor man oplever lidt af hvert fra en flyvetur over byen til Brutus drab på sin fader og Roms brand under Nero.

Forestillingen tager lidt over en halv time og der er adgang for alle der er minimum 5 år gamle og måler mindst 1 meter.

Den første rejse findes sted kl. 11,00 og så går det ellers slag i slag frem til kl. 19,30

Time-elevator ligger på Via dei SS. Apostoli 20, hvilket er 2 minutters gang fra Piazza Venezia.

Klik på billederne for at se dem i større størrelse.

Besøg Time-elevators hjemmeside ved at klikke her.

På hjemmesiden kan de får nærmere oplysninger og se et kort med præcis angivelse af beliggenhed.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk