Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Baren på Via della Colonna Antonina

Klik for stort foto

Klik for stort foto

Her kan du se hvad du skal spise.

Mange der kommer til Rom for første gang kan enten vælge et spisested, hvor menukortet er på flere sprog - og det er sjældent de mest interessante, eller kaste sig ud i det uvisse på byens bedre spisesteder, hvor menukortet alene er på italiensk - eller helt mangler.

Dette er der naturligvis en ganske enkelt løsning på, for her på Rom-guide.dk anbefaler vi et par bøger med hint til mange gode spisesteder i Rom. 

Udover adresserne på selve spisestederne, gives der også tip til de enkelte steders specialiteter, ligesom bøgerne indeholder en ganske omfattende madparlør.

Her skal vi dog give en anden måde at løse gåden på for de forsigtige.

I baren på Via della Colonna Antonina, der ligger lige ved Piazza Colonna, kan du nemlig se, hvad du skal spise.

Baren, der besøges af mange romerske kontor- og forretningsfolk, er nemlig indretter som en slags cafeteria, hvor man "kører" hen ad disken med sin bakke og udvælger dagens frokost, der er udstillet, som du kan se på billedet. 

En nem og enkel måde at spise frokost på, og så er maden i øvrigt ganske fortræffelig til anstændige priser.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk