Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Colonna dell'Immacolata

Her ved indgangen til Piazza del Spagna finder man Colonna dell' Immacolata, der stammer fra det antikke Rom, men blev forsynet med en statue af Jomfru Maria på toppen, hvormed den, som så mange andre hedenske monumenter i Rom, med et snuptag blev omdannet til kristen brug.

Søjlen blev i sin nuværende form indviet i 1857 til minde om pave Pius IX, der proklamerede doktrinen om den Ubesmittede Undfangelse, som bestemte at Jomfru Maria var det eneste menneske i verden, der var født uplettet af arvesynden.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk