Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Rundvisning med autoriseret guide i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Oplev Peterskirken med dansktalende guide  

I dette forår er der hver tirsdag og fredag rundvisning i Peterskirken med dansk guide.

Vi mødes foran Café San Pietro på Via Della Conciliazione 40 (se kort og vejledning på linket her til højre på siden) for at begive os på en enestående tur gennem den store kirke med dansktalende guide.

Turen gennemføres med engageret, historieuddannet og dansktalende guide, så der venter store oplevelser og et ganske godt udbytte af besøget i Peterskirken.

Turen omfatter rundvisning i selve Peterskirken, ligesom det efterfølgende vil være muligt at besøge krypten eller bestige kuplen på egen hånd. 

Det Sixtinske Kapel er ikke en del af turen. Ønsker du også at besøge Vatikanmuseet / Det Sixtinske Kapel, så se nærmere herom længere nede på siden.

Praktiske oplysninger:

Dato:

Hver tirsdag og fredag fra den 2. april til den 31. maj - begge dage inkl.  

Start:

Vi mødes kl. 9,00 foran Café San Pietro (se kort og foto på linket øverst til højre på siden). 

Turen starter præcis, som kom venligst i god tid.

Varighed:

Ca. 2 timer.

Pris:

25 euro pr. person (der betales ved turens start) er alt inklusive - herunder hører-telefoner og autoriseret guide med meget stor viden om kirken. Der betales ikke entre til kirken.

Turen egner sig (efter vor mening) ikke for børn. Derfor ydes der ingen børne-rabat. 

Der ydes rabat til større grupper. Læs mere herom længere nede på siden.

Vigtig information:

Vi gør opmærksom på at der gælder særlige regler for beklædning for at kunne komme ind i Peterskirken. 

Man må ikke have bare ben og blottede skuldre. Man bliver således afvist ved indgangen, hvis man er iført shorts og stropkjole med bare arme og skuldre. 

Det er nu også sådan, at der er opstillet sikkerhedskontrol - som i lufthavnene. Alle besøgende bliver skannet og håndtasker m.v. bliver efterset.

Klik her og se reglerne.

Tilmelding:

Find den tirsdag eller fredag, hvor du vil deltage på turen i Peterskirken og klik på datoen. Vær meget opmærksom på at du tilmelder dig den rigtige dato.

April

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

fredag

lørdag

søndag

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

1

0

1

1

1

Maj

mandag

tirsdag

onsdag

torsdag

fredag

lørdag

søndag

1

1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

1

Kvittering:

Når du har tilmeldt dig modtager du automatisk en mail med kvittering på din deltagelse. Først når du har modtaget denne mail er du tilmeldt arrangementet. Du kan printe din kvittering ud og tage den med til Rom som bevis på din tilmelding og huskeseddel.

Tilmeldt uden at få svar

Hvis du har tilmeldt dig og ikke modtager nogen bekræftelse på din tilmelding kan der være flere årsager hertil. Klik her og læs hvordan du får svar fra os.

Grupperabat:

Er I en større gruppe (skoleklasse / forening eller lignende på mere end 10 deltagere) tilbyder vi naturligvis grupperabat. Og er gruppen meget stor, opretter vi et særligt hold specielt til Jer. Udfyld tilmeldingen til den dag I ønsker at komme med og anfør deltagerantallet, så modtager I et tilbud på turen med grupperabat.

Det Sixtinske Kapel:

Det Sixtinske Kapel er ikke en del af turen gennem Peterskirken, da det ikke er en del af det man kan se, når man besøger Peterskirken. Kapellet ligger som en afslutning på et besøg i Vatikanmuseet.

Hvis du også vil se Vatikanmuseet vil vi anbefale dig at købe billet hjemmefra. Klik på linket her øverst på siden "Vatikanet / Sixtinske Kapel" så kommer du til en side, hvor du finder et link til billetbestilling til Vatikanmuseet.

Ved bestilling skal du angive et tidspunkt for dit besøg. Turen gennem Peterskirken varer ca. 2 timer, men da det er meget forskelligt, hvor mange mennesker der er i kirken og hvornår turen afsluttes, vil vi anbefale at du bestiller billet til Vatikanmuseet til kl. 13,00 Så kan du jo evt. holde en lille pause på en cafe mellem dagens to store oplevelser.

Guiden i Peterskirken er dig naturligvis behjælpelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Udsolgt:

Er turen udsolgt er der intet at gøre, du kan ikke skrive til os og komme på venteliste, ligesom vi ikke kan hjælpe dig med at arrangere ture på andre tidspunkter.

Du har dog altid den mulighed at engagere din egen guide ved at klikke her.

Arrangør:

Turen arrangeres af den autoriserede turistguide, der foretager den pågældende omvisning. Rom-guide.dk har intet med det praktiske arrangement at gøre - udover at formidle dette tilbud til vore læsere. Man kan ikke betale hjemmefra til Rom-guide.dk og vi modtager intet for denne ydelse, som blot er et gratis tilbud til læserne på Rom-guide.dk, som betales direkte til guiden.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk