byferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Byvandring i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Oplev Rom i selskab med Helge Kamp

Tag på unik byvandring med forfatteren, Rom-kenderen og livsnyderen Helge Kamp

I dette forår er det lykkedes os at arrangere enkelte byvandringer med Helge Kamp

Har du lyst til at opleve Rom fra en ny og måske ganske anden vinkel og træde lidt udenfor turisternes sædvanlige fodsti mellem de store, traditionelle seværdigheder, så har du her chancen for at deltage i en hyggelig byvandring gennem Rom i selskab med forfatteren, Rom-kenderen og ikke mindst livsnyderen Helge Kamp.

Har du oplevet et af forfatterens mange foredrag og måske læst en af de mange bøger Helge Kamp har skrevet om sin elskede by, vil du vide, at du roligt kan have store forventninger til en underholdende og varm byvandring krydret med historier og legender, holdninger til det nuværende politiske Rom og i det hele taget en levende og spændende præsentation af et Rom, som du måske slet ikke vidste eksisterede.

Oplevelserne starter centralt i det historiske centrum og slutter ca. fire timer senere foran forfatterens favoritspisested i Trastevere, hvor du naturligvis er hjertelig velkommen til at deltage i livsnyderfrokosten (der dog ikke er indeholdt i prisen).

Praktiske oplysninger:

Start:

Vi mødes kl. 10,30 i det historiske centrum og "livsnyder" indtil vi lander i Trastevere nogle timer senere.

Bekræftelse med kort og anvisning af mødested tilgår deltagerne nogle dage før - så vær omhyggelig når du skriver dit mobilnummer og mailadresse.

Turen starter præcis, som kom venligst i god tid.

Varighed:

Ca. 4 timer + eventuel deltagelse i den efterfølgende livsnyderfrokost.

Pris:

20 euro pr. person

Turen egner sig (efter vor mening) ikke for børn. Derfor ydes der ingen børnerabat. 

Tilmelding:

Klik på den dato, hvor du vil deltage og tilmeld dig den ønskede byvandring - bemærk, at du ved tilmelding bliver bedt om at tage stilling til om du vil deltage i den efterfølgende livsnyderfrokost.

Klik for større foto

Lørdag, den 10. april 

Lørdag, den 24. april

Lørdag, den 8. maj

Lørdag den 22. maj 

Kvittering:

Når du har tilmeldt dig modtager du automatisk en mail med kvittering på din tilmelding.

Efterfølgerne (få dage før turens afvikling) modtager du en mail med oplysning om mødestedet - og først når/hvis du modtager denne mail er du tilmeldt arrangementet.

Efterfølgende frokost:

Hvis du har lyst kan du deltage i den efterfølgende frokost på Helge Kamp's favoritspisested i Rom. Du skal beslutte dig herfor ved tilmelding til turen, så vi kan reservere plads til dig på dette spisested, som ofte melder udsolgt. Hvad du vil spise vælger du selv fra menukortet og betaler direkte til spisestedet.

Tilmeldt uden at få svar

Hvis du har tilmeldt dig og ikke modtager nogen bekræftelse på din tilmelding kan der være flere årsager hertil. Klik her og læs hvordan du får svar fra os.

Udsolgt:

Er turen udsolgt er der intet at gøre, du kan ikke skrive til os og komme på venteliste, ligesom vi ikke kan hjælpe dig med at arrangere ture på andre tidspunkter.

Du har dog altid den mulighed at engagere din egen guide ved at klikke her.

Arrangør:

Turen arrangeres af den guide, der foretager den pågældende omvisning. Rom-guide.dk har intet med det praktiske arrangement at gøre - udover at formidle dette tilbud til vore læsere. Man kan ikke betale hjemmefra til Rom-guide.dk og vi modtager intet for denne ydelse, som blot er et gratis tilbud til læserne på Rom-guide.dk, som betales direkte til guiden.

Rom-guide.dk

Rom-guide.dk

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk