Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Alternative steder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Coming Out, Via di San Giovanni in Laterano 8

Omosessuale a Roma

Det romerske "homo-liv" kan ved første øjekast se lidt kedeligt ud - men lad dig ikke narre!

Når først man har skrabet lidt i overfladen dukker der små perler af barer og cafeer op som bestemt er besøg værd.

Nuvel, de er ikke helt så langt fremme som man er i andre storbyer, men Rom er bestemt godt på vej. 

Et eksempel på dette er den store Gay Village der afholdes hver sommer.

Vær  opmærksom på at på alle diskoteker/barer/saunaer hvor der er dark-room skal man være i besiddelse af et såkaldt ARCIGAY kort.

Det kan købes på alle steder det kræves for at komme ind. HUSK at have legitimation med i form af pas eller kørekort.

Mange af stederne kan være lidt svære at finde og ofte skal man ringe på en lille dør klokke for at komme ind. 

Et af disse steder er f. eks. den gamle bar Hangar bar der var en af Rom's første homoseksuelle barer - den ligger tæt på Colloseum. Hangar bar er kun for mænd og der kommer alle typer af slagsen, og stemningen er meget afslappet og rar.

Et andet sted i nærheden af Colloseum er cafe'en Coming Out, der med sine mange arrangementer er et sjovt sted at besøge om aftenen hvis man kan li afslappet stemning i sjovt selskab. 

Coming Out ligger på Via di San Giovanni in Laterano 8, hvor man om dagen kan sidde og spise med udsigt til Colloseum. Der skal herfra dog lyde en lille advarsel. For maden er noget værre hakkelse og betjeningens største talent er at bruge tiden på at stå på gaden og ryge smøger, i et forsøg på at se tilpas cool og mystisk ud så en evt. forbi passerende model agent vil ligge mærke til ham.

Galleria de' serpenti er et kulturhus hvor der hver måned afholdes de såkaldte SubWoofer fester med deltagelse af omkring 350. Hvis man skriver til Subwoofer via deres facebook profil er de meget hjælpsomme med informationer.

Rom er jo katolicismens højborg, og det bør man respektere - det er ikke alle der er så fordomsfrie som vi er i Danmark, og der er ingen grund til unødigt at provokere ved f.eks demonstrativt at holde hånd og kysse i kirkerne. Hav respekt og du vil opdage at Romerne vil tage imod dig med åbne arme. Der er ikke noget de hader mere end højtråbende amerikanere der skriger Buon Giorno døgnet rundt, eller som stikker deres digitalkameraer op i hovedet af butiksejere fordi de synes deres butik er "so wonderfuuuuuuul".

På denne engelsksprogede hjemmeside er der links til alt der er i Rom af homoseksuelle steder og oplevelser, rigtig god fornøjelse!

Torben

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk