Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Rejsen går til Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Klik for stort billede

Klik for stort billede

Klik for stort billede

Klik for stort billede

Klik for stort billede

Klik for stort billede

Individuel gruppe-rejse til Rom

Er I en gruppe, en forening, et firma eller en organisation, der overvejer en tur til Rom, kan Rom-guide.dk formidle en unik og spændende rejse - specielt tilrettelagt efter Jeres ønsker og behov.

Er der tale om en helt traditionel familietur til Rom, må vi henvise til siderne, hvor du selv kan arrangere rejsen eller til deltagelse på vore Livsnyderrejser.

Men er I en gruppe på flere personer, har vi her et helt unikt tilbud til Jer.

Hvad tilbyder vi

Her på Rom-guide.dk har vi kontakt til en række Rom-kendere, der kan hjælpe Jer til et uforglemmelig tur til Rom.
Vil I til audiens hos paven, på klatretur i bjergene, besøge romerske kollegaer eller blot have en unik oplevelsestur med gode spisesteder og guide til seværdighederne - er op til Jer.

Guidens rolle

Med guiden, der altid overlader selve rejsearrangementet til et rejsebureau, der er medlem af Rejsegarantifonden, tilrettelægger I turen nærmere i detaljer, og finder ud af, hvad I skal se og opleve, hvor I skal bo og hvad der i det hele taget skal ske, mens I er i Rom.

Den dansktalende guide vil følge Jer under hele rejsen på omvisninger, foredrag og byvandringer, samt specielt tilrettelagte arrangementer - også af faglig karakter.

Rom-guide.dk's rolle

Vi sælger ikke rejser, men formidler alene kontakt til en guide, der så til gengæld via et rejsebureau kan tage sig af det hele, lige fra fly og hotel til besøg på spisesteder og seværdigheder.

Det hele er ganske gratis og uforbindende, og alene et tilbud, der først er bindende for Jer, når I har godkendt og accepteret det tilbud, som fremsendes på baggrund af Jeres drøftelser med guiden.

Sådan gør I

I fortæller os lidt om Jeres ønsker og behov, hvad I kunne tænke Jer og hvor mange I er.

Så vurderer vi Jeres henvendelse nøje og sender en bekræftelse på forespørgslen som herefter overgives til den guide, der er specialist på området, og som i givet fald skal arrangere turen for Jer.

Send og en forespørgsel eller læs mere

Øverst til højre er der link, hvor I kan læse mere om de arrangementer vi tidligere har formidlet.

Der er også et link, hvor I kan sende en forespørgsel på netop Jeres arrangement.

Vi glæder os til at høre fra Jer og formidle en god rejse til Rom.

 

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk