Madsteder i Rom - Romerske madsteder - de bedste madsteder at spise i Rom

Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Bøger om Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

De Romerske Rioni

Historier, legender, 14 slentreture med mere end 200 seværdigheder og 30 hemmelige adresser på gode spisesteder

Klik for større størrelse

De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder og ikke mindst på hans vidunderlige slentreture gennem sit elskede Rom vil vide at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder. 

I denne unikke bog tager forfatteren os med på ikke mindre end 14 af sine spændende slentreture gennem Roms forskellige kvarterer (de såkaldte rioni).

På slentreturene fortæller Helge Kamp sagn og legender, små historier og viser os "ting og sager", som vi ellers aldrig havde fundet.

Hver slentretur starter med en fængslende beskrivelse af det område, som vi efterfølgende skal besøge. 

Selve turen er nøje tilrettelagt og vist på overskuelige kort, så vi får set en masse - udover de obligatoriske seværdigheder, som man naturligvis skal besøge under et ophold i Rom.

I bogen afslører forfatteren adresserne på ikke mindre end 30 af sine ægte romerske spisesteder - eller "madhuler", som han ynder at kalde disse turistfri steder, hvor man stadig kan opleve et autentisk miljø og få mad af bedste karat til ganske fornuftige priser.  

Denne bog er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti.  

Benyt bogen som en uvurderlig guide næste gang du skal til Rom, eller som underholdende læsning før, på eller efter rejsen.  Når du har bogen kan du besøge Rom-guidens "hemmelige sider", hvor der bl.a. er sider specielt for bogens læsere.

Omslag/forside

Omslag/bagside

Indledning/forord

Hvad er en rione

Omtale af en rione

En slentretur

Spisestederne

Et spisested

Klik for større billede! Klik for større billede

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk